fredag 28 augusti 2009

Segt med uppdatering...

Vardagen har återvänt på allvar, matte och husse jobbar för fullt och däremellan försöker vi tränga in alla vardagsbestyr. Taiga har fått ett fult sår på sin ena "axel", vi vill inte anstränga henne för mycket innan det är läkt. Lillkillen gör tappra framsteg men är helt klart på väg in i spökåldern. Häromdagen skällde han ut en stor svart häst gjord av sten, den var ytterst farlig på håll - trots att vi dagen innan "hälsat" på precis samma häst (allt för att presentera Nero för nya konstiga saker).

Vovvarna har varit med matte till jobbet och Nero har gjort succé bland samtliga arbetskamrater (möjligtvis med undantag för de hundrädda och allergiska - de får hålla sig på avstånd). Han växer så det knakar men är en riktig knähund och skulle helst av allt få bo i mattes knä. Några nya bilder på den trista tillvaron full med arbeten och måsten finns tyvärr inte. Vi ska försöka uppdatera snart igen!

1 kommentar:

  1. Hejsan och tack för inlägget, Kajsa är snart på banan igen men en drottning som hon e så tycker hon att tratten är fullkomligt värdelös :)det är bara fettknölar kollade av dom på Blå Stjärnan för ett tag sedan men man vet ju aldrig.
    Elende med Taiga men gott att hon snart e bra.
    Ska bli jätte kul att ses om en vecka, vi får hoppas att vädret blir bra.
    Kramar
    /Carola

    SvaraRadera