onsdag 1 juli 2009

Äntligen!

Nu är han hemma... igår kväll hämtade vi den lilla sötnosen hos Anneli. Han var inte nöjd med att behöva sitta i knät när det fanns en hel bil att utforska. Så de första 30 minutrarna var lite ilskna och gnälliga, men snart så somnade han fint i mattes famn. Vi gjorde en kort paus på färden för att han skulle få uträtta eventuella behov. Det resulterade bara i att den otroliga lilla livsnjutaren låg och rullade sig glatt i gräset.


Väl hemma skulle hela lägenheten utforskas, piggt och glatt studsade han flera varv. När det väl var dags att sova höll han inte alls med om att det är bäst för små valpar att sova i en bur, men när husse satte sig på golvet bredvid somnade man snart.


Många äventyr väntar nu den lille valpen. Han visar redan stor lust att bära saker, utforska omgivningen och GOSA! Förhoppningsvis har matte och husse disciplin nog att regelbundet skriva i bloggen så att ni kan följa hans utveckling.

1 kommentar:

  1. Hejsa i sommar värmen
    Nu har vi kommit hem efter en fullkomligt underbar semester :)ser att nytillskottet har kommit hem han ser bedårande ut och träningen är i full gång, ska bli roligt att följa er
    Kramar
    /Carola & Ina

    SvaraRadera