tisdag 21 juli 2009

Flera framsteg..

Dagarna går, Nero blir större och det görs framsteg dag för dag. För att ge några exempel på vad vi sysslat med kommer här en bild på när husse och Nero tränar ostabilt underlag för första gången. En hög med tegelpannor en bit från Läckö slott tjänade bra som träningsobjekt. Nero travade galant upp och sedan ner igen, utan att blinka över de klirrande och gungande tegelpannorna.

Efter det blev det en liten rundtur av Läckö slott. Eftersom det var en solig och relativt varm dag fick Taiga sedan sina förhoppningar besannade; hon fick hoppa från klipporna ner i vattnet! Gång på gång slängde hon sig i tills vi efter en halvtimme var trötta på att vänta på henne. Här nedan ser ni en bild på en av simturerna, där hon avundsjukt betraktas av en vattenrädd ny bektantskap!


Vi har tränat mer även efter denna dag, och när Taiga under gårdagen hade hinderträning med rör, ostabilt underlag och vickbräda - var Nero med och provade på han också. Det ostabila underlaget var inget problem den här gången heller, och rören var ytterst intressanta att springa fram och tillbaka i. Han är fortfarande en riktigt orädd liten äventyrare!

1 kommentar:

  1. Tackar för uppdateringen! Kul att se framstegen. Men jag hoppas att jag inom snar framtid få se Nero IRL så att säga :)
    /John

    SvaraRadera